Епоксидни подови настилки

Саморазливните подови настилки са подходящи за предприятия от хранително- вкусовата промишленост,паркинги и гаражи,производства и складове, автомобилни сервизи, жилищни сгради, търговски центрове и помещения и др.

Полиуретан циментови подови настилки

Полиуретан-циментови настилки са проектирани за успешния контрол на замърсяванията, като настилката елиминира 99.9% от всички бактерии, намиращи се на подовата повърхност. Те са подходящи за хранително-вкусовата промишленост така и за фармацевтичната индустрия.

Полиуретанови настилки

Несъдържаща разтворители, гъвкава, полиуретанова настилка, която издържа на индустриална среда. Може да бъде използвана върху асфалт, дърво и стомана. Предпазва от различни киселини, алкали, разтворители, алкохол и гориво

ММА настилки

Използването на метил метакрилатов (ММА) катализатор, позволява на материалът да ускори втвърдяването, като по този начин го прави идеалния продукт за освежителни ремонти, промяна на предназначението на магазини или дори ново строителство с къси крайни срокове.

Паркинг системи

Паркинг системи с гъвкави полиуретанови покритя, с висока степен на противохлъзгавост, осигуряващо водонепроницаема повърхност на рампи, възходящи и низходящи пътища на външни паркинги.

Антистатични подови покрития

Цветно покритие на основата на епоксидна смола, формулирано като част от система за електростатично разсейване на пода. Система на епоксидна основа, която разсейва електростатичното електричество. Дава противохлъзгащ завършек на пода...

Настилки с кварцови пясъци

Цветните кварцови пясъци предлагани от нашата фирма са с висока устойчивост на надраскване и търкане, отлична устойчивост на износване и удар. Безшевни и лесни за почистване и поддръжка. Предлагаме богата гама от цветове.

Шлайфан бетон

ШЛАЙФАНИЯТ БЕТОН е изключително здраво и лесно за поддържане индустриално покритие..Шлайфането на бетон се извършва в няколко етапа – нивелиране, вибриране и изтегляне на бетона, посипване на повърхностен втвърдител, шлайфане и полагане на импрегнатор.

Безвъздушно боядисване

Благодарение на безвъздушната технология на боядисване, машината нанася концентрирано количество боя (без въздух) като по този начин се увеличава покриваемостта на боята, характерна за боядисването с пистолет и компресор / четка и валяк.