ЕНЕРДЖИ УНО ЕООД - гр. София

Клиент: ЕНЕРДЖИ УНО ЕООД
Тип: Автомивка
Услуги: ММА настилки
Площ: 300 м2

Комплекс "ЧИЛИНГИРА" - гр. Кричим

Тип: Хотелски комплекс
Услуги: Паркинг системи
Площ: 200 м2

"Софарма" АД - гр. Казънлък

Клиент: Софарма АД
Тип: Фармацефтична компания
Услуги: Епоксидни подови настилки
Площ: 600 м2

Мандра "Железница" - с. Железница

Клиент: МАНДРА ЖЕЛЕЗНИЦА
Тип: Производство на млечни продукти
Услуги: Полиуретан циментови подови настилки
Площ: 800 м2

Мандра "ЖЕЛЕЗНИЦА" - с. Горна Малина

Клиент: МАНДРА ЖЕЛЕЗНИЦА
Тип: Производство на млечни продукти
Услуги: Полиуретан циментови подови настилки
Площ: 2400 м2