"ОРХАНИЕ МИЙТ" ЕООД

Тип: Производство
Услуги: Полиуретан циментови подови настилки
Площ: 300 м2

"ПРИМО ТРЕЙД" ЕООД - гр. Сандански

Тип: Производство
Услуги: Полиуретан циментови подови настилки
Площ: 2500 м2

"САМИ-М" ЕООД - гр. Перник

Тип: Производство на месни продукти
Услуги: Полиуретан циментови подови настилки
Площ: 300 м2

"СТАНЕВ АВТОМОБИЛИ" ЕООД - гр. Карлово

Клиент: БУСОВЕ.БГ
Тип: Сервиз,Офис и Шоурум
Услуги: Епоксидни подови настилки
Площ: 350 м2